rok do 24. veljače

Javite se na poziv Turističke zajednice i sudjelujte u kreiranju turističke ponude Varaždina

Objavljeno: 15.02.2017. 16:00

Zadnja izmjena: 15.02.2017. 16:00

Foto: Turistička zajednica Grada Varaždina

Kako bi potaknula razvoj turističke ponude grada i pomogla svim zainteresiranim u organizaciji događanja koja nadopunjuju turističku ponudu, Turistička zajednica grada Varaždina će i ove godine dodijeliti financijske potpore za sufinanciranje kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja u Varaždinu.

U svrhu toga, Turistička zajednica grada Varaždina je objavila poziv za dodjelu potpora za sufinaciranje organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju turistički promet. Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja.

Poziv za dodjelu potpora objavljen je na internet stranici Turističke zajednice grada Varaždina, gdje se može preuzeti i sva potrebna dokumentacija. Rok za predaju dokumentacije je 24. veljače.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge. Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina. 

Komentari