NK VARAŽDIN - HNK HAJDUK II

Još se čeka utakmica u kojoj će biti šest ili sedam raspoloženih nogometaša Varaždina

Objavljeno: 13.09.2018. 20:14

Zadnja izmjena: 13.09.2018. 20:18

Uoči 4. kola 2. HNL na vrhu prvenstvene ljestvice je NK Varaždin s 9 osvojenih bodova ispred NK Međimurje sa 7 bodova i GNK Dinamo II i NK LUčko s po 6 osvojenih bodova.

U subotu u Varaždin dolazi ekipa HNK Hajduk II koja se trenutno nalazi na 10. mjestu prvenstve ljestvice s jednom pobjedom, iz 1. kola protiv Dugopolja1:0 , porazom od Solina 1:0 i nerješenim rezultatom 1:1 sa zagrebačkom Kustošijom iz prošlog kola.

Varaždinske tribine tako očekuju dobru utakmicu ali prije svega pobjedu Varaždina. Trener Varaždinaca osobno je vidio Hajdukovu drugu ekipu na djelu protiv Kustošije i pročitao je njihove dobre strane te ih oveko opisao: - Igraju sustav 4-3-3 ili 4-4-2 s dva široko postavljena napadača. Tehnički su dobri pa na to treba posebno pripaziti u igri jedan na jedan. Mi se moramo namernuti svojim načinom igre koji gajimo cijelo vrijeme i pokazati da igramo da igramo na domaćem terenu uz pomoć gledatelja, dodao je Mumlek.

Slabosti ekipe Hajduka ostavio je za svlačionicu kao i sustav igre koji špriprema za njih. U igri su 4-4-2 ili 4-2-3-1 ali o tome kao i o vjerojatnim promjenama u sastavu, s obzirom na Dugopolje nije htio puno pričati. Dodao je samo kako u igri Varaždina ima još dosta mjesta za napredak i da će užitak biti gledati utakmicu u kojoj će biti šest ili sedam raspoloženih.

Nadamo se da će tako već biti u subotu na susretu s Hajdukom II, koji počinje u 19 sati a na gardskom nogometnom stadionu bit će ponovo upaljeni reflektori.

Komentari