NK VARAŽDIN GOSTUJE U DUGOPOLJU

Josip Golubar: "U Dugopolju će biti teško jer su oni loše ušli u prvenstvo i sigurno će se pokušati vaditi na nama."

Objavljeno: 08.09.2018. 12:08

Zadnja izmjena: 08.09.2018. 12:15

NK Varaždin danas od 17 sati igra utakmicu 3. kola 2. HNL u Dugopolju protiv istoimene ekipe. Nakon dvije pobjede Varaždinaca očekivanja kod navijača su porasle pa se i danas priželjkuje pobjeda i ostanak u vrhu prvenstvene ljestvice.

Jedan od zapaženih igrača NK Varaždin, Josip Golubar ovako vidi današnji susret:

- Vjerujemo da možemo, super smo ušli u prvenstvo. Dvije pobjede plus ona u kupu. Sretan sam što nismo dobili gol u ove dvije prvenstvene utakmice. Polagano prihvaćamo trenerove zamisli. Dobro stojimo na terenu iako su ove dvije utakmice bile teške. To se sve vidjelo, a ipak smo pobijedili dva puta po 1:0 i možemo biti sretni zbog toga. U Dugopolju će isto biti teško jer su oni loše ušli u prvenstvo i sigurno će se pokušati vaditi na nama. Mi moramo gledati sebe a tako je lijepo za igrati, lijepi je stadion, dobar teren i mi bi morali odigrati svoju igru da se ne moramo prilagođavati njima, dodao je Golubar.

Novi sustav igre

Varaždinci će najvjerojatnije krenuti u formaciji 4-4-2 ali postoji mogućnosti da se tijekom utakmice promijeni sustav igre, kao što je to bilo u Bijelom Brdu tijekom drugog poluvremena. Međutim, odlaskom Drožđeka malo su smanjene varijante koje priprema trener Mumlek ali tijek utakmice će odrediti moguće promjene na terenu.  

Komentari