OŠ Kamenica

Kamenička škola ugostila male kreativne glumce i recitatore poezije

Objavljeno: 12.02.2016. 08:30

Zadnja izmjena: 16.02.2016. 00:53

Foto: OŠ Kamenica

Osnovna škola Ivana Rangera Kamenica bila je domaćin ovogodišnje smotre literarnog, novinarskog i dramsko-scenskog stvaralaštva za ivanečko područje...

Školska sportska dvorana ugostila je male kreativne glumce i kazivače poezije koji su svoje umijeće pokazali pred mnogobrojnom publikom, ali i članovima prosudbenih povjerenstava koji su ih predlagali za županijsku smotru.

Na smotri je predstavljeno 28 literarnih radova, šest samostalnih novinarskih radova, 7 pojedinačnih scenskih nastupa i 8 scenskih skupnih nastupa. Radio igara nije bilo, a sudjelovalo je ukupno 70 učenika i 28 mentora i mentorica.

U samostalnom novinarskom izrazu uz učenike iz škole Metela Ožegovića Radovan i Maruševec plasirao se rad učenika OŠ Izidora Poljaka Višnjica, PO J.E. Drašković, Domagoja Šmintić, 8. razred čija je putopisna reportaža i posebno pohvaljena od strane Povjerenstva.

Od ukupno pristigla 28 literarna rada, među izabranima (njih 8), na županijsku se smotru plasirao i rad učenice Mirne Zrinski, 7. iz OŠ Ivana Rangera Kamenica "Al zima srcu govori još tiše".

Komentari