Podaci DHMZ-a

KRATKI POVRATAK ZIME Vikend će obilježiti vjetrovito vrijeme - od ponedjeljka već toplo

Nakon pravih proljetnih temperatura, danas je s vjetrom stigla promjena vremena koja će tijekom vikenda biti još izraženija. 
Objavljeno: 23.02.2019. 08:58

Zadnja izmjena: 23.02.2019. 09:31

Nakon pravih proljetnih temperatura, danas je s vjetrom stigla promjena vremena koja će tijekom vikenda biti još izraženija. 

To znači kako ovoga vikenda nećemo imati priliku uživati u lijepom vremenu, ispijajući kave na korzu ili u ležernoj šetnji gradom. Vrijeme će biti hladno i vjetrovito, osobito danas. Premda će i dalje biti sunčano, bit će i osjetno hladnije nego prošlih dana. Prema DHMZ-u, temperatura zraka biti će nića za 10 °C nego sredinom ovoga tjedna.

Na varaždinskom se području danas očekuje maksimalno 1 °C. Sutra će temperatura danju biti oko 3 stupnja, ali će nedjeljno jutro biti i dalje hladno. Naime, prognostičari predviđaju čak -6 °C.

Već početkom novoga tjedna ponovno nas očekuje porast temperature na prosječne vrijednosti za kraj veljače, mjestimice vjerojatno i malo više. Tako se na varaždinskom području u ponedjeljak očekuje 11 stupnjeva, u utorak i srijedu dva, tri stupnja viša temperatura, a onda u četvrtak gotovo nevjerojatnih 18 Celzijevih stupnjeva.

Komentari