Krojači otputovali u Šibenik s mislima na Rumunje

Objavljeno: 30.07.2011. 11:58

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: arhiva.evarazdin.hr

Varaždinski nogometaši, nakon sjajne utakmice u Rumunjskoj, u subotu su otputovali u Šibenik, gdje ih u nedjelju u 20 sati čeka utakmica drugog kola domaćeg prvenstva...

Iako vrlo umorni od utakmice i iscrpljeni od puta, ipak u pozitivnom ozračju zbog rezultata, varaždinski nogometaši u subotu su se pojavili na treningu. Bio je to pretposljednji trening uoči Šibenika, a posljednji će odraditi u subotu navečer u Šibeniku. No, šef struke varaždinskog prvoligaša osvrnuo se prvo na bukureštanski Dinamo.

-Rezultat je jako, jako dobar, da nam je netko to ponudio uoči Rumunjske, objeručke bi to prihvatili, naravno. Iako smo znali da su oni favoriti, bili smo svjesni da možemo do pozitivnog rezultata – kazao je Toplak te nastavio.

- Znali smo, da ako želimo u tome uspjeti, trebamo nešto posebno, uz dozu sreće, što se i ostvarilo. Bili su puno bolji, naročito na samom početku utakmice, a posljednji dio utakmice smo kontrolirali i vratili se s odličnim rezultatom.

Unatoč rezultatu, Dinamo je odlična momčad, prepuna odličniha igrača, naročito su oduševili krilni igrači Torje i Alexe.

- Oni su skup odličnih pojedinaca, ali trenutno smo mi u četvrtom pretkolu – ističe Toplak.

Toplak: Mi smo ti koji možemo postavljati ultimatume

Uzvratna utakmica trebala bi se igrati u 17 sati, što je prilično razljutilo trenera Varaždinaca.

- To je stvarno nevjerojatno. Ne znam koji je razlog, ali ako su u pitanju televizije, treba se postaviti oštrije. Mi smo ti koji sada možemo postavljati ultimatume, kazati da ne pristajemo na taj termin - oštar je Toplak.

Izvan stroja je Šimek, koji je kod gola zaradio udarac u oko, te će tek u utorak na pregled, a na ozljedu aduktora požalio se i Aganović te također neće na put u Šibenik.

Kako sada stvari stoje, Toplak će malo odmoriti i Tkalčića, tako da bi u Šibeniku mogla istrčati sljedeća jedanaestorica: Krklec – Antolić, Sušac, Gluhak, Conjar – Šafarić, Brlečić – Sačer, Glavina, Golubar – Vugrinec, dok će svoju prigodu s klupe čekati Mrmić, Tkalčić, Grgec, Pajač, Lončar, Cerovečki i Trojak.

Susret se igra u nedjelju u 20 sati, a Toplak se nada da neće razočarati.

- Moramo priznati, trenutno nam je četvrtak prvi na pameti. I kada smo bili bolji, u Šibeniku smo loše prolazili. Čak smo i znali igrati dobro, ali smo gubili, primjerice lani kada smo ih nadigrali pa na kraju izgubili. Oni moraju pobijediti, jer su na domaćem terenu, a nadam se da ćemo odigrati dobro, čvrsto, što bi nam moglo donijeti i dobar rezultat. - zaključio je trener Varaždinaca.

Komentari