Kulturni program

'Ludbreg petkom' ove godine donosi mnoge programe, evo detalja

Objavljeno: 13.02.2024. 12:32

Zadnja izmjena: 13.02.2024. 12:35

Foto: Ludbreške e-novine

'Ludbreg petkom' je naziv programa kojeg Centar za kulturu i informiranje 'Dragutin Novak' provodi od 2020. godine, a u sklopu kojeg se petkom u Ludbregu održavaju razna kulturna događanja.

Želja organizatora je da kroz organizaciju kulturno-umjetničkih događaja doprinesu i dodatno unaprijede kulturni život grada Ludbrega, pa se tako i u ovoj godini očekuje ukupno 58 programa. Svi programi se neće odvijati samo petkom, a detaljan program dostupan je preko mrežnih stranica Ludbreških novina, Centra za kulturu i informiranje 'Dragutin Novak' ili preko društvenih mreža.

– Tu su koncerti, izložbe, radionice, kazališne predstave. Ove godine je Centar napravio i dva potpuno nova programa. Od 17. do 21. srpnja organizira se Vikend kulture sa zanimljivim koncertima, a u listopadu novi program pod nazivom Studentski listopad u kojem će nam se predstaviti studenti. Ovom prilikom nećemo pobrojati sve programe jer će ih biti teško zapamtiti, ali svakako imamo i poneka iznenađenja u vidu koncerata, a veza New York – Ludbreg samo je jedno od tih – kaže Branko Dijanošić, ravnatelj Centra za kulturu i informiranje 'Dragutin Novak'.

Komentari