BOGATI VIKEND KKK VARTEKS

Maja Štimac pobijedila u utrkama u Bosanskoj Krupi i Novom Gradu na rijeci Uni u BiH

Objavljeno: 23.07.2018. 09:43

Zadnja izmjena: 23.07.2018. 09:46

Foto: KKK Varteks

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks tijekom vikenda nastupili su na spust natjecanjima u Bosanskoj Krupi i Novom Gradu na rijeci Uni u BiH.

Najuspješnija Varteksova predstavnica bila je juniorka u kajaku jednosjedu Maja Štimac koja je pobijedila na oba natjecanja. U kategoriji kadeta u kajaku jednosjedu David Šestak osvojio je prvo  i drugo mjesto. U disciplini kajaka jednosjeda veteran Michel Ivić bio je četvrti.

U disciplini turističkih kanua dvosjeda ekipa u sastavu Vladimir Štimac i Davorin Šestanj osvojila je prvo i drugo mjesto, Darko Tomašek i Igor Krajcar bili su drugi i treći, Miroslav Hutinski i Željko Kukec koji su nastupili samo u Novom Gradu bili su treći, a posada Veljko Malašić i Dubravko Dvorski zauzela je dva četvrta mjesta.

Istovremeno je Katja Bengeri nastupila u reprezentaciji na Svjetskom juniorskom prvenstvu u slalomu u mjestu Ivrea u Italiji. Bolji rezultat je ostvarila u kanu jednosjedu (C-1) gdje je bila 25, dok je u kajaku jednosjedu (K-1) bila je 35. u konkurenciji 50 natjecateljica iz 22 zemlje svijeta.

Komentari