tužno sjećanje

Na ivanečkom groblju će se u četvrtak odati počast branitelju Davoru Bregoviću

Objavljeno: 20.02.2018. 09:22

Zadnja izmjena: 20.02.2018. 09:43

22. veljače u Ivancu će se na grobu odati počast hrvatskom branitelju i tajniku UDVDR Ogranak Ivanec te članu DVD-a Ivanec, Davoru Bregoviću koji je preminuo 2013. godine, a počast paljenjem svijeća kod centralnog križa odat će se i svim ostalim preminulim braniteljima Domovinskog rata.

U suradnji s obitelji, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Ivanec organizira u četvrtak u 9 sati, na njegovom posljednjem počivalištu u Ivancu, odavanje počasti preminulom hrvatskom branitelju, ratnom pripadniku 104. Brigade HV, Davoru Bregoviću.

Uz obitelj i kolege iz ivanečke udruge, čiji je Davor bio dugogodišnji član i tajnik u dva mandata, počast će mu odati i kolege iz DVD – a Ivanec, gdje je Davor također bio aktivan član dulje razdoblje.

Također, s obzirom da je Sabor ivanečkog ogranka dragovoljaca i veterana Domovinskog rata donio odluku kako će 22. veljača obilježavati kao spomendan na sve hrvatske branitelje preminule nakon Domovinskog rata, njima će se počast odati paljenjem svijeća kod centralnog križa na ivanečkom groblju, a sveta misa održat će se u subotu u 7:30 sati u župnoj crkvi u Ivancu.

 

Komentari