Najbolje slike natječaja "Volim Toplice" na izložbi u atriju Starog grada

Objavljeno: 01.06.2015. 09:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Pobjedničke slike natječaja "Volim Toplice 2015. godine" izložit će se u atriju Staroga grada Varaždinskih Toplica povodom Dana zaštite okoliša, u ponedjeljak, 1. lipnja u 17 sati.

Izložbu organiziraju Turistička zajednica Varaždinskih Toplica i Društvo naša djeca. "Volim Toplice" naziv je natječaja kojim su se povodom Dana planeta zemlje razne dobne kategorije natjecale u umjetničkom stvaralaštvu.

Vrtići i niži razredi osnovne škole "Antuna i Ivana Kukuljevića" predstavili su se likovnim radovima u svim tehnikama, crtanju, slikanju, skulpturi. Osnovnoškolci prva četiri razreda također su se okušali i u literarnim radovima dok su se njihovi kolege, učenici viših razreda natjecali u obje kategorije, likovnoj i literarnoj kategoriji.

Jedna od natjecateljskih kategorija bila je i fotografija dok je posebna natjecateljska kategorija bila reciklirana umjetnost, umjetnost od otpada.

Pravo sudjelovanja u kategoriji fotografije, fotografiju prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine s područja Grada, imali su svi kreativci bez obzira na godine starosti. Djeca pobjednici nagrađena su poklon paketima dok je najbolji fotograf  osvojio tisuću kuna.

Komentari