NK VARAŽDIN SPREMAN ZA 3. KOLO 2. HNL

Nakon kup utakmice s Ivančicom sva pažnje u NK Varaždin okrenuta je prema utakmici u gostima s Dugopoljem

Objavljeno: 06.09.2018. 19:21

Zadnja izmjena: 06.09.2018. 19:26

NK Varaždin je jučer u 3. kolu Kupa Županijskog nogometnog saveza Varaždin pobjedio NK Ivančica rezultatom 7:1, a priliku su dobili i igrači koji su do sada manje igrali. 

- Pobjeda kao pobjeda, rekao je terener NK Varaždin Miljenko Mumlek za jučerašnju pobjedu u 3. kolu Kupa ŽNS Varaždin protiv ekipe Ivančice. - Priliku su dobili igrači koji do sada nisu igrali puno da ih opteretim i da još vidimo na koga možemo računati i za sljedeću utakmicu 2. HNL u Dugopolju. Na kraju i ja dobijem bolju sliku o svakom igraču. Gol razlika nije bila toliko bitna već sam htio da ne primimo gol ali eto dogodilo se. 

Ekipa NK Varaždin već sutra odlazi u Dugopolje, a susret se igra u subotu od 17 sati. - Zato što je Dugopolje izgubilo prve dvije utakmice mislim da će nam biti još teže, upozorio je Mumlek.

- Mi smo interesantni svima a još imaju i imperativ popbjede. Kod nas su svi zdravi pa još imam neke dvojbe jer imam i previše spremnih igrača a u prvi sastav mogu samo jedanaestorica. To je standardno teško gostovanje ali mislim da ćemo se moći nadigravati. Mi igramo i doma i u gostima napadački jer imamo takav roster igrača. Obratit ćemo pažnju na prekide igre i njihovo preskakanje igre, zaključio je Mumlek i dodao kako na kraju očekuje pozitivan rezultat.

Komentari