STUDENTSKI SPORT

Nakon plasmana na UniSport Finals završnicu studenti Sveučilišta Sjever planiraju nastupe na međunarodnim natjecanjima

Objavljeno: 07.10.2020. 20:00

Zadnja izmjena: 07.10.2020. 20:10

Studenti i studentice Sveučilišta Sjever koji su nastupili na odbojkaškom turniru, u sklopu UniSport Finals završnice nacionalnih sveučilišnih prvenstava 2020, u zagrebačkoj sportskoj dvorani Sutinska vrela, zadovoljni su nastupom i osvajanjem četvrtog mjesta u obje konkurencije.

Mišljenja su da već sam plasman u završnicu među četiri ekipe predstavlja uspjeh za studente-sportaše Sveučilišta Sjever. U Savezu sportskih udruga Sveučilišta Sjever također su zadovoljni plasmanom i s obzirom na uvjete u kojima se ove godine odvijaju treninzi i natjecanja.

- Četvrto mjesto u muškoj i ženskoj konkurenciji u Hrvatskoj akademskoj sportskoj zajednici  je jako dobar rezultat i plod sustavnog rada na podizanju kvaliteta sporta na Sveučilištu Sjever, rekao je Nedjeljko Pavlec voditelj ekipa Sveučilišta Sjever i predsjednik Saveza sportskih udruga Sveučilišta Sjever. - U sljedećem razdoblju potrebno fokusirat ćemo se da stvorimo uvjete kvalitetnim ekipama Sveučilišta Sjever  kako bi mogle nastupiti na sličnim natjecanjima u međunarodnoj konkurenciji, naglasio je Pavlec.

Komentari