NK Varaždin ipak putuje u Pulu?

Objavljeno: 03.03.2012. 00:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Do odigravanja, odnosno neodigravanja utakmica u Puli, NK Varaždin broji tek sate. Na posljednjem treningu u petak, atmosfera među igračima nije bila baš najpozitivnija. U prostorijama Uprave kluba se radilo na otklanjanju suspenzije, a kako saznajemo, postoje šanse da će kluba ipak otputovati u Pulu.

Tijekom treninga nismo uspjeli dobiti praktički nikakve komentare, a tijekom večernjih sati, iz kluba nam je stiglo i priopćenje, u kojem se navodi da bi klub ipak mogao igrati utakmicu protiv Istre te, barem privremeno, zasad zadržati prvoligaški status.

- Nakon cjelodnevnih aktivnosti, kako bi se skinula suspenzija NK Varaždin, pregovori i dalje intenzivno traju. Situacija s NK Čakovec blizu je realizacije, a o situaciji vezanoj uz Milana Pavličića i njegova potraživanja pregovara se s njegovim managerom Marijom Meštrovićem i odvjetnikom Plavšićem. Što se tiče Saše Drevena, njegov odvjetnik je klubu uputio prijedlog nagodbe - navodi se u priopćenju Aleksandra Grabarića, novog glasnogovornika kluba.

Igrači NK Varaždina bi na put trebali krenuti u subotu ujutro, u 8 sati, a iz kluba najavljuju da će svoje aktivnosti nastaviti te tvrde da će se na put krenuti.

- Ukoliko će daljnji tijek pregovora svih sudionika u aktualnoj situaciji oko suspenzije NK Varaždin imati očekivani epilog, očekujemo kako ćemo do sutra (subote 3. ožujka 2012. do 10 sati) riješiti aktualne probleme - tvrde iz NK Varaždina.

 

Komentari