NOGOMETNI KLUB NOVI MAROF

Nogometaši Novog Marofa počeli s pripremama i izrazili želju za borbu za vrh prvenstva

Objavljeno: 04.02.2020. 13:48

Zadnja izmjena: 04.02.2020. 13:53

U prostorijama NK Novi Marof, trener Krunoslav Turković obavio je prozivku seniora za nastavak natjecateljske sezone 2019/20.

Na prozivku su se odazvali svi dostupni prvotimci, te juniori koji su priključeni prvoj ekipi, i to Bečeheli, Brdar, Horvat, Puškadija, Smoljanec. Na prozivci je nedostajalo nekoliko igrača uz opravdani razlog.

Seniori se nalaze na 8. mjestu 1. Županijske nogometne lige Varaždin s osvojenih 18 bodova, te s zaostatkom od 12 bodova za vodećim dvojcem Plitvicom iz Gojanca i Obrešom. Bez obzira na bodovnu razliku, trener i igrači najavljuju borbu za vrh, te se žele što prije uključiti u borbu za vodeće pozicije.

Nema dolazaka niti odlazaka

U prvom periodu priprema od nešto malo više od mjesec dana, jer je službeni nastavak prvenstva je zakazan za 14. i 15. ožujak, trener je imao u planu odraditi 20 treninga kombinirajući dvoranu i vanjski teren, te pet pripremnih utakmica. Uz treninge trener je najavio i dvodnevne minipripreme na Grebengradu, kao jedan vid kondicijske pripreme, ali i team buildinga, koje bi se trebale održati već narednog vikenda.

Što se tiče igračkog kadra trener je zadovoljan, te je za sada i rubrika dolazaka, ali i odlazaka prazna.
Iako seniori nisu počeli sa službenim pripremam, ekipa je na okupu već dva tjedna jer nastupaju na Pan Givova KUP Vidovec 2020. Seniori završili su na drugom mjestu skupine, te su odigrali utakmicu osmine finala gdje su nakon bolje izvedenih šesteraca protiv ekipe Margečan 2, prošli u narednu fazu natjecanja.

Komentari