Novi Marof: Veterani Dinama u humanitarnoj utakmici za udrugu Sunce

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.01.2013. 20:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: rtlpomazedjeci.hr

Zajednica žena "Katarina Zrinski" Novi Marof i GO HDZ-a Novi Marof organiziraju humanitarnu utakmicu između veterana Nogometnog kluba Dinamo i ekipe Saveza Športsko rekreacijskih društava iz Novog Marofa.

Humanitarni utakmica održat će se u petak, 08.veljače s početkom u 18:30 sati u dvorani Osnovne škole Novi Marof. Za Dinamo će nastupiti Tomislav Butina, Jasmin Agić, Edin Mujčin, Igor Cvitanović, Marko Mlinarić, Ismet Hađić, Mario Jozić, Davor Šuker, Zoran i Zdravko Mamić, Jozo Gašpar, Adrijan Kozniku i Jozo Bogdanović.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna u pretprodaji se mogu kupiti u novomarofskom "Cavallo" baru, a na dan utakmice na ulasku u sportsku dvoranu. Prikupljena sredstva bit će donirana udruzi Sunce Novi Marof, koja okuplja djecu sa teškoćama u razvoju i osobe sa invaliditetom. Osnovana je prije pet godine kao roditeljska Udruga s osnovnim ciljem podizanja kvalitete življenja djece i osoba s poteškoćama u razvoju te pomoć njihovim obiteljima.

Udruga trenutno broji dvadeset pet članova i jedina je takova udruga koja djeluje na području gradova Novi Marof i Varaždinske Toplice te općina Breznica, Breznički Hum, Visoko i Ljubešćica.

Zajednica žena i Gradski odbor stranke aktivno su se uključili u prikupljanje sredstava za normalno djelovanje udruge, pa su tako u studenom prošle godine organizirali humanitarni koncert na kojem je prikupljeno 60 tisuća kuna.

Budući da udruga nema vlastito vozilo kojim bi mogla prevoziti djecu i osobe sa posebnim potrebama, a mnogi roditelji su slabijeg imovinskog stanja i nisu u mogućnosti voziti svaki dan djecu u Udrugu, postoji opravdana potreba za nabavkom vozila.

Komentari