ODBOJKAŠKA REPREZENTACIJA

Od danas je Varaždin baza ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji uoči Final four CEV European Golden League

HOS

Objavljeno: 13.05.2019. 16:25

Zadnja izmjena: 13.05.2019. 16:27

Danas se u Varaždinu okupila ženska seniorska odbojkaška reprezentacija i počela s pripremama za  CEV European Golden League, koja se igra od 25. svibnja do 15. lipnja ove godine.

U hotelu Turist na prozivku su došle: Nikolina Božičević, Rene Sain, Karla Klarić, Ema Strunjak, Lucija Mlinar, Nika Stanović, Vedrana Jakšetić, Lea Deak, Katarina Luketić i Lara Štimac. Hrvatska reprezentacija nije u kompletnom sastavu, izbornik Daniele Santarelli i Samanta Fabris u subotu igraju klupsko finale Lige prvaka, Beta Dumančić finale njemačkog prvenstva, dok će se krajem tjedna reprezentaciji priključiti i Božana Butigan, Sanja Gamma i Ivana Prokopić.

Stručni stožer uz izbornika Daniele Santarellija, čine pomoćni treneri Ivan Đorđević, Valerio Lionetti, Diego Flisi, kondicijski trener Emil Baltić, scout Vladimir Jolić, team manager Frane Žanić i fizioterapeut Marco Rampazzo.

Hrvatska reprezentacija pripremat će se i igrati sve domaće utakmice u Varaždinu, koji će ujedno biti i baza Hrvatske reprezentacije za Final four CEV European Golden League.

 

Raspored utakmica Final four CEV European Golden League:

  • 26. svibnja  AUSTRIJA – HRVATSKA
  • 29. svibnja HRVATSKA – MAĐARSKA
  • 1. lipnja. HRVATSKA – AUSTRIJA
  • 8. lipnja. MAĐARSKA – HRVATSKA
  • 12. lipnja FRANCUSKA – HRVATSKA
  • 15. lipnja HRVATSKA – FRANCUSKA

Komentari