Anketa

Općina Sveti Đurđ istražuje interes za društveno poticanu stanogradnju na svom području

Objavljeno: 21.03.2024. 17:31

Zadnja izmjena: 21.03.2024. 17:31

Općina Sveti Đurđ pozvala je sve zainteresirane da ispune anketni upitnik o rješavanju stambenog pitanja u toj općini putem društveno poticane stanogradnje (POS-a).

Radi uvida u potrebe mještana i boljeg planiranja programa, Općina provodi anketu kojom će se utvrdit postoji li objektivna potreba i interes za daljnjom realizacijom Programa POS. Ukoliko se utvrdi interes, Općina Sveti Đurđ će, suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama–APN provesti Program POS-a, odnosno izgradnju stanova i njihovu prodaju uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržnih u pogledu kamata i rokova otplate.

Ispunjeni anketni upitnik dostavlja se najkasnije do 20. travnja i to: putem pošte na adresu: Općina Sveti Đurđ, Ulica braće Radić 1, 42233 Sveti Đurđ, s naznakom „Anketni upitnik za kupnju stana po Programu poticane stanogradnje Općine Sveti Đurđ“, elektroničkim putem na e-mail adresu: [email protected] ili osobno u pisarnici Općine Sveti Đurđ, na adresi Ulica braće Radić 1, 42233 Sveti Đurđ.

Komentari