općina bednja

Općini Bednja 36 tisuća eura za modernizaciju nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 20.03.2024. 17:43

Zadnja izmjena: 20.03.2024. 17:43

Foto: Arhiva

Iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije stigla je odluka o odabiru projekata po Programu podrške brdsko-planinskim područjima te je Općini Bednja tom prilikom dodijeljeno 36 tisuća eura.

Dobivena sredstva namijenjena su za projekt modernizacije nerazvrstanih cesta na području Općine Bednja, a osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2024. godinu i projekcijama za 2025. i 2026. godinu. Načelnik općine Bednja Damir Poljak izrazio je zadovoljstvo još jednim paketom financijske potpore te je istaknuo dobar rad tima Općine koji radi na pripremi projekata, redom odobrenih, za financiranje državnim ili europskim novcem.

- Još jedan odobreni projekt potvrđuje naš trud i želju za razvojem općine i stvaranjem što boljih uvjeta življenja za mještane. Dobivena sredstva od velikog su značaja za našu općinu jer će nam uvelike pomoći pri modernizaciji nerazvrstanih cesta koje čekaju obnovu. Nastavljamo raditi na unapređenju prometne infrastrukture kako bismo povećali sigurnost u prometu, ali i, naravno, kako bi promet tekao ugodnije, odnosno kako bismo poboljšali kvalitetu života naših mještana – rekao je Poljak.

Komentari