Počeo Špancirfest! Saznajte što vas sve očekuje prvi dan festivala od kojeg se očekuje mnogo

Objavljeno: 21.08.2015. 09:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Danas je počeo Špancirfest, desetodnevni festival dobre glazbe i uličnih zabavljača, od kojega posjetitelji očekuju dobar program, Varaždinci tom prigodom značajan porast broja turista u gradu, a ugostitelji i svi ostali koji su odlučili ponuditi nešto od svojih proizvoda, pristojnu zaradu.

Na pozornici koja je izazvala najveće oduševljenje Varaždinaca, onoj postovljanoj ispred Vile Bedeković, danas s početkom u 20.00 sati nastupit će Maksim Mrvica. U 23.00 sata, nakon nastupa Sare Renar i Gatuza, na starom gradu nastupa Mando Diao. Na Trgu Miljenka Stančića s početkom u 21.00 sat koncert će održati Nouvelle Vague.

Svi koji se u 17.30 sati zateknu na Korzu moći će, između ostaloga, pogledati 2. Međunarodni susret verglaša, a u 19.00 sati Buuble time će svojim performansom sav taj prostor ispuniti mjehurićima. Kada je o uličnom programu, posjetiteljima će zasigurno biti zanimljiv i glazbeno scenski nastup Asphalt Exodusa kojega će zanimljiva skupina "akrobatskih trubača" održati u 20.00 sati, kao i nastup Senor Marküsena koji će na Trgu tradicijski obrta zasvirati na "mali milijun instrumenata".

Vinski grad, smješten u dvorište palače Sermage, otvara se već u 11.00 sati, kao i Park kreative u Habdelićevoj ulici, koji s programom počinje također vrlo rano, već u 10.00 sati ujutro. Na eVaraždinu sljedećih dana donosimo vam najzanimljivije ljude, događaje i nastupe koji će se zbiti na festivalu dobrih emocija u Varaždinu 2015. 

Komentari