grad varaždin

Pogledajte koje nekretnine u vlasništvu Grada Varaždina su na prodaju

Objavljeno: 17.10.2023. 10:50

Zadnja izmjena: 17.10.2023. 10:50

Foto: Arhiva

Grad Varaždin je objavio javni natječaj za prodaju devet nekretnina na području grada Varaždina. Natječaj za prodaju se provodi javnim usmenim nadmetanjem.

Pravo podnošenja ponude za sudjelovanje na javnom natječaju imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije, kao i sve pravne osobe koje imaju registrirano sjedište u Republici Hrvatskoj, odnosno nekoj od država članica Europske unije.

Podnositelji ponuda su dužni prijave za sudjelovanje na javnom natječaju za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Varaždina poslati preporučeno ili dostaviti osobno na adresu Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, s naznakom „PRIJAVA NA NATJEČAJ (navesti redni broj nekretnine za koju se prijavljuje) – NE OTVARAJ“.

Rok za podnošenje prijava je 02. studeni 2023. godine do 9.00 sati kada će započeti javno nadmetanje u prostorijama Upravnog odjela za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12, II kat.

Cijeli tekst javnog natječaja za prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Varaždina pročitajte u nastavku: https://varazdin.hr/novosti/javni-natjecaj-prodaju-nekretnina-vlasnistvu-grada-varazdina-10770/

Komentari