42. NOVOGODIŠNJA UTRKA

Prijave za tradicionalnu varaždinsku 42. Novogodišnju utrku pri samom su kraju

Objavljeno: 24.12.2019. 09:56

Zadnja izmjena: 24.12.2019. 09:56

Prijave za tradicionalnu varaždinsku 42. Novogodišnju utrku otvorene su još četiri dana, a do sada je ukupno prijavljeno 373 natjecatelja.

Online prijave koje završavaju u petak, 27. prosinca, na web stranci stotinka.hr. Podjela startnih brojeva odvijat neposredno prije utrke, 31. prosinca, od 21,00 do 23,30 sati na Trgu Kralja Tomislava, u bivšoj Varteksovoj robnoj kući.

Staza iznosi uobičajenih 4,8 kilometara, a novost je da će se uz trkače natjecati i nordijski hodači. Oni će trčeći i hodajući krenuti u Novu godinu točno u ponoć s Trga kralja Tomislava, gdje je i cilj utrke.

Trkači i hodači proći će kroz Franjevačkim trgom, Ulicom Andrije Kačića Miošića, Stanka Vraza, Zrinskih i Frankopana, Miroslava Krleže, Zagrebačkom, Cesarčevom, Preradovićevom, Trgom bana Josipa Jelačića, Ulicom Vladimira Nazora, Stanka Vraza, Kačića Miošića, Franjevačkim trgom sve do Trga kralja Tomislava gdje je i cilj.

Novogodišnja utrka bi će ujedno i prva utrka Kupa sjeverozapadne Hrvatske, organizatori utrke s Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina u suradnji s Atletskim klubom Sloboda uz pokroviteljstvo Grada Varaždina.

Komentari