PREVISOKA POBJEDA HAJDUKA

Prve izjave trenera nakon utakmice 2. kola 1. HNL Varaždin - Hajduk

Objavljeno: 28.07.2019. 22:28

Zadnja izmjena: 28.07.2019. 23:08

Nakon utakmice 2. kola 1. HNL NK Varaždin - HNK Hajduk, koja je završila rezultatom 0:3 za goste, više je bio zadovoljan gostujući trener Damir Burić.

– Večeras su gledatelji mogli vidjeti vrlo zanimljivu utakmicu, rekao je Burić. - Hajduk je bio bolji na početku a zatim je Varaždin uspostavio ravnotežu. Igralo se otvorenog garda u čemu su najviše mogli uživati gledatelji. Na poluvremenu smo  posložili neke stvari što je rezultiralo ranim pogotkom. Možda je pobjeda i malo previsoka s obzirom na igru Hajduka ali i Varaždina. Mi ćemo se još dizati i biti bolji i stabilniji u igri, najavio je Burić.

Trener Varaždina Borimir Perković čestitao je na pobjedi gostujućem treneru, uz žal za propuštenim prilikama.

- Zaslužena pobjeda Hajduka, iako mislim da nismo zaslužili tako visoki poraz . Zadovoljan sam  s prikazanom igrom u prvom poluvremenu. Žao mi je što nismo iskoristili svoje prilike u tom dijelu igre kada je Hajduk malo pao u tempu. Na samom početku drugog dijela dobili smo dva gola u šest minuta i utakmica je tada bila gotova za nas. Nismo imali snage za povratak u susret, iako je bilo još dosta vremena do kraja utakmice. Hajduk je izvanredno stajao na terenu i kroz pas igru dolazio u prilike, rekao je Perković.

Komentari