GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Radujković: "Dođite i podržite u subotu mladu domaću ekipu jer su to zaslužili svojim dosadašnjim radom i zalaganjem!"

Objavljeno: 21.09.2018. 13:02

Zadnja izmjena: 21.09.2018. 13:03

Sutra počinju natjecanja u rukometnoj Premijer ligi a premijerni nastup ima i pomlađena ekipa GRK Varaždin 1930.

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin u 18 sati varaždinski rukometaši dočekuju ekipu RK Mali rudar iz Labina, koji su ove sezone ušli u Premijer ligu.

- Naša ekipa je spremna, svi su zdravi i treniraju, izjavio je dobro raspoloženi trener Varaždinaca Siniša Radujković. - Odradili smo tehničko-taktičku pripremu za utakmicu, koja se razlikuje od utakmice u EHF kupu gdje smo bili bez rezultatskog pritiska. Sada moramo pobijediti. 

Kako na vaše zahtjeve reagira vrlo mlada seniorsks ekipa GRK Varaždin 1930?

- Nama je za razliku od prošle sezone otišlo šest standardnih igrača, ostala su četiri iz vanjeske linij e dva krilna te je priključeno 12 mladih igrača, mahom kadeta 2000. godište i mlađi. Sada imamo mladu i poletnu domaću ekipu. Kompletna baza igraća počiva na domaćim mladim igračima kako za ove tako i za naredne sezone. Dečki su dobili veliku priliku i na njima je da je iskoriste. Nadamo se da će nas u tome podržati u prvom redu gledatelji jer će to dečkima puno značiti, a osim toga stalo nam je da nas i Grad podrži u ovoj priči s mladom domaćom ekipom.

Prvi protivnik je RK Mladi rudar iz Labina, što znate o njima?

- Čvrsta ekipa koja se tijekom ljeta pojačala s jednim igračen iz Splita i jednim šuterom iz Metalca. Očekujem tvrtdu utakmicu od prve po posljednje minute, bit će to u svakom pogledu prava prvoligaška utakmica. zato još jednom pozivam naše navijače da dođu i podrže našu mladu ekipu koja je to zaslužila svojim dosadašnjim radom i zalaganjem ali i pokazanim u utakmici protiv Steaue.

 

Komentari