NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Različiti komentari na jučerašnju utakmicu Varaždin - Osijek

Objavljeno: 01.12.2019. 08:29

Zadnja izmjena: 01.12.2019. 17:01

Podjelom bodova s Osijekom, završio je posljednji domaći susret u jesenskom dijelu Hrvatski telekom Prve lige za Varaždin.

Ivica Kulešević trener Osijeka bio je generalno zadovoljan s pruženom igrom svoje momčadi. - Bila je ovo dobra utakmica s obzirom da je teren bio težak. Dominirali smo ali nismo uspjeli postići drugi gol. Poslije primljenog gola u drugom dijel gola odigrali smo presing a Varaždin prijetio iz kontranapada. Nisam baš zadovoljan ali odigrali smo dobru utakmicu. Od igrača mogu izdvojiti Marića, Škorića, Šoršu i Bočkaja ali generalno sam ipak zadovoljan, zaključio je osvrt na utakmicu.

Luka Bonačić, trener Varaždina na kraju je zadvoljan ishodom utakmice, a posebno osvojenim bodom. - Moramo biti zadovoljni i sretni što smo uzeli bod jer igra se za bodove. Nismo bili na nivou kao u posljednjih pet, šest utakmica. Osijek se predstavio kao dosta superiornija momčad. Možda su zato ušli ležernije u utakmicu a posebno završnicu u kojoj smo mi osvojili veliki bod, rekao je Bonačić.

"Nagradilo nas je"

Bonačić nije posebno želio izdvajati pojedince, nego je pohvalio momčad koja je ispunila zadaću. - Dali su iznad svog fizičkog maksimuma, kad igrate protiv ekipe kao što je Osijek morate dati sve od sebe. I zato nas je nagradilo i dobili smo bo, dodao je Bonačić. 

Na kraju je ipak izdvojio strijelca Glavicu, koji je do sada ulazio s klupe u susrete kao i protiv Osijeka. - Glavici ćemo od sada dati standardnije mjesto jer to zaslužuje, naglasio je Bonačić.

Nakon jednog starta s terena je iznešen Roca za kojeg se svi nadaju da će biti spreman već za sljedeći susret. - Roca je dobio udarac u živac pa mu je stopalo utrnuto. Sutra će se više znati. Nije to baš bezazleno, oprezan je bio Bonačić.

 

Komentari