Riblje delicije na Cajnger placu

Objavljeno: 08.08.2012. 09:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: ludbreg.hr

Posljednji ovogodišnji Cajnger plac održat će se u subotu, a program na Trgu Svetog Trojstva započinje u 18 sati nastupom KUD-a Juraj Lončarić iz Hrženice. Kako izgleda izviđački kamp, pokazat će Odred izviđača Ludbreg.

Uz njih predstavit će se i Aeroklub Rudolf Fizir Ludbreg te Udruga umirovljenika Ludbreg. Gosti petog ovogodišnjeg Cajnger placa bit će i Kuburaško društvo iz Višnjice, a za glazbeni dio programa pobrinut će se grupa Stari prijatelji.

Za vrijeme trajanja programa članovi Ribičkog društva Ludbreg u suradnji s Ribičkim društvom Laško iz Slovenije te Novog Marofa i Velikog Bukovca spremat će riblje delicije. Pržene pastrve na žaru i fiš besplatno će se podijeliti posjetiteljima Cajnger placa u večernjim satima.

Pregršt zabave zagarantirano je i za najmlađe posjetitelje manifestacije. Uz besplatnu dječju tombolu, tu je i besplatana igraonica te slatkiši za mališane.

U gospodarskom dijelu programa uz obrtnike predstavit će se i domaće Udruge. Udruga uzgajatelja malih životinja Kanarinac najavila je da će posjetitelji moći razgledati razne životinje, a posebnu pažnju zasigurno će privući – zmije.

Manifestacija Cajnger plac gospodarskog, kulturnog, zabavnog i sportskog karaktera održava se već treću godinu zaredom. Cilj joj je bio oživjeti ludbreški trg i omogućiti posjetiteljima dobru zabavu. Cajnger plac je manifestacija dostupna svima i u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe.

Komentari