Štimac podnio ostavku, Vujović na klupi Varteks di Caprija?

Objavljeno: 14.11.2011. 21:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Ivana Strahija/ sportnet

Tomislav Štimac dao je ostavku na mjesto trenera Varteks Di Caprija, zamijeniti bi ga navodno trebao Vladimir Vujović koji je do sad uspješno vodio Kokice...

Nakon devet odigranih kola Varteks Di Caprio upisao je osam poraza, a da je stanje u klubu alarmantno rekao nam je nakon prošle prvenstvene utakmice sada već bivši trener Tomislav Štimac.

Dva dana nakon osmog prvenstvenog poraza od Bjelovara trener Štimac dao je ostavku jer više jednostavno nije mogao izdržati.

- Ne mogu više izdržati ni psihični ni fizički pa sam bio primoran dati ostavku. Pošteno sam odradio, ali u totalnoj besparici u kojoj nismo imali najosnovnije stvari. Ogorčen sam nekim izjavama članova uprave, a sve ovo narušilo je moje zdravlje. Potreban mi je odmor, a sve pojedinosti iznjet ću tokom ovog tjedna- rekao je bivši trener Tomislav ŠtimacVarteks Di Caprija.

Bivši trener Varteks Di Caprija nije samo ogorčen stanjem u premijerligašu već u kompletnom varaždinskom sportu.

- Puno se toga nagomilalo, nogometni prvoligaš će povući sve za sobom i stvari se jednostavno trebaju mijenjati u kompletnom varaždinskom sportu- istaknuo je bivši trener Varteks Di Caprija.

Novi trener Varteks Di Caprija navodno bi trebao biti trener Koke, nekad ugledni rukometaš, Vladimir Vujović, no riječ je tek o neslužbenim informacijama. Kontaktirali smo i aktualnog trenera Koke, ali nije želio ništa komentirati, prije nego, i ako postane službeno.

Podsjetimo Vladimir Vujović je jedan od najboljih rukometaša u bogatoj rukometnoj povijesti Varaždina. Osvajao je i naslov prvaka Europe sa Zagrebom, igrao je i za Split Brodomerkur te Metković. S Metkovićom se borio na državni naslov, kada su za Metkovce igrali Balić, Metličić, Kaleb, Goluža, Kljaić, Dominiković, cijela okosnica "paklene" reprezrentacije, do koje nažalost nije došao u poznim godina, iako je mog(r)ao. Igrao je jedno vrijeme i u Varteksu, kao i u inozemstvu, u Francuskoj, Austriji te Sloveniji.

U trenerskim vodama je započeo u mlađim dobnim kategorijama Varteksa, kratko vrijeme bio je i trener prve ekipe (2007.), kasnije i pomoćni Zlatku Belančiću. Od rujna 2009. godine je trener Koke. Lani su Kokice bile desete, dok se ovoj sezoni Koka nalazi na odličnom petom mjestu s obzirom da je riječ o vrlo mladoj ekipi.

Komentari