humanitarna akcija

Rotary Club Trakošćan udruzi 'Ivanečko sunce' predao donaciju vrijednu 8, 5 tisuća kuna

Objavljeno: 27.04.2018. 20:03

Zadnja izmjena: 27.04.2018. 20:06

Članovi Rotary kluba Trakošćan posjetili su ivanečku udrugu za osobe s intelektualnim oštećenjima “Ivanečko sunce” te su tom prigodom predali vrijednu novčanu donaciju u iznosu od 8.521 kuna prikupljenih tijekom humanitarne akcije “Noć za Sunce”.

RC Trakošćan i ove je godine za vrijeme trajanja manifestacije “Noć muzeja” organizirao u Trakošćanu humanitarnu akciju nazvanu “Noć za Sunce” na kojoj su se prikupljala sredstva za opremanje prostora u kojem djeluje udruga “Ivanečko sunce”.

- Nakon što smo protekle godine akcijom prikupili sredstva za prehranu srednjoškolaca slabijeg imovinskog stanja, ove smo godine, organizirajući navedenu akciju, odlučili pomoći udruzi “Ivanečko sunce” te prikupiti sredstva koja će im pomoći u opremanju prostora za rad - istaknuo je predsjednik Rotary kluba Trakošćan Goran Hočuršćak

Udruga “Ivanečko sunce” udruga je za osobe s intelektualnim oštećenjima koja broji 40-ak članova od kojih se 20 aktivnih članova redovito, dva puta tjedno, okupljaju u prostoru udruge u Ivancu, a ispred zahvalnih članova udruge “Ivanečko sunce” na donaciji se zahvalila predsjednica udruge Ljerka Rogina.

Ovogodišnja humanitarna akcija “Noć za Sunce” nije posljednja humanitarna akcija RC Trakošćan u ovoj godini. Naime, RC Trakošćan priprema humanitarnu akciju “Walk & Run” koja će se također ove godine održati u Trakošćanu.

Komentari