NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Samir Toplak: "Očekujem lijepu subotu, dobru igru svoje ekipe i lijep završetak varaždinske priče"

Objavljeno: 16.07.2020. 19:44

Zadnja izmjena: 16.07.2020. 19:48

Nogometaši NK Varaždin u subotu očekuju utakmicu bez presinga, bez rezultatskog opterećenja u kojoj će se s ekipom Osijeka sportski nadmetati i oprostiti od svojih navijača i varaždinskih ljubitelja nogometa.

Trener Varaždina Samir Toplak mirno očekuje susret 35. kola HT Prve lige, cilj je ostvaren klub ostaje u Prvoj ligi i sada ostaje samo sportski motiv.

- Očekujem dobar Varaždin, iako igramo protiv Osijeka koji ima pritisak rezultata. Zbog svega što smo dobro napravili ne treba stati već i dalje biti pravi. Znam kako treba parirati Osijeku. Oni su individualno jako dobra ekipa ali ekipa koja ti daje da igraš. Ako ćemo biti konkretni u izlasku prema van i u zoni završnice, sigurno da možemo puno toga očekivati, najavio je Toplak.

U ekipi Varaždina neće biti Teklića zbog ozljede leđa i on je jedini igrač koji će otpasti do kraja sezone. Trener tako samo na toj poziciji treba tražiti rješenja, a svi ostali su zdravi i spremni za igru. Do sada Varaždin ima odličan skor s Osijekom, igrali su u gostima 2:2, a u prošloj utakmici u Varaždinu bilo je 1:1.

- Nedostaje nam još pobjeda, a bit će dobra atmosfera, bit će dosta ljudi i trebamo se oprostiti od naših navijača na dostojan način. Međutim, mislim da su igrači zaslužili veliki pljesak nakon ove sezone. Sve u svemu očekujem jednu lijepu subotu, dobru igru svoje ekipe i lijep završetak varaždinske priče, zaključio je Toplak.

 

Komentari