Šest medalja Varaždincima na međunarodnom karate festu u Virovitici

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 04.03.2013. 14:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

U dvorani Tehničke škole u Virovitici je održan 11. međunarodni karate fest „Virovitica Open 2013“. Nastupilo je 630 natjecatelja iz 65 kluba iz Rumunjske, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Za karate klub “Varaždin“ nastupili su: Lovro Rozman, Tibor Kovačić, Leon Petrić, Mislav Mlinarec, Valentino Henezi, Tara Nikolić, Ivona Ciglar, Jana Skender, Jelena Puzak i Elma Garibović. Lovro Rozman i Tibor Kovačić nastupili su u kategoriji mlađi učenici +32 kg.

Tibor Kovačić je nakon tri dobivene borbe izgubi u finalu te je osvojio 2. Mjesto, a Lovro Rozman je izgubio prvu borbu te je kasnije pobijedio u borbi za treće mjesto i s time zauzeo 3. mjesto.

Leon Petrić je izgubio u prvome kolu u kategoriji učenici +42 kg. Mislav Mlinarec je također izgubio u prvome kolu u kategoriji mlađi kadeti -48 kg.

Valentino Henezi osvojio je 2. mjesto u kategoriji mlađi kadeti -52 kg. Tara Nikolić i Ivona Ciglar nastupile su u kategoriji učenice -36 kg. Ivona je izgubila u borbi za treće mjesto, a Tara je osvojila 3. mjesto.

Jana Skender osvojila je 3. mjesto u kategoriji učenice -40 kg. Jelena Puzak izgubila je u borbi za treće mjesto u kategoriji mlađe kadetkinje -45 kg. Elma Garibović osvojila je 2. mjesto u kategoriji kadetkinje -54 kg.

Karate klub „Varaždin“ vratio se s 6 medalja iz Virovitice. Sljedeći turnir na kojem će nastupiti članovi karate kluba „Varaždin“ bit će 9. ožujka na jakom međunarodnom karate turniru u Sarajevu.

 

 

 

Sportski pozdrav!

 

Karate klub „Varaždin“

Komentari