općina cestica

Spektakl u Cestici - borba za titulu najbolje malonogometne momčadi u Hrvatskoj

Objavljeno: 29.06.2023. 10:28

Zadnja izmjena: 29.06.2023. 10:28

Ovog vikenda (1. i 2 srpnja) u Cestici na terenu NK Poleta održat će se peto izdanje završnice SOCCA Prvenstva Hrvatske u malom nogometu.

Pozivaju se svi navijači i ljubitelji nogometa ovaj vikend u Cesticu jer tamo stižu ekipe iz cijele države koje će se boriti za prestižnu nagradu - titulu prvaka Hrvatske te odlazak na Ligu prvaka. Pobjednička ekipa na Prvenstvu Hrvatske osvojit će novčanu nagradu od 1.000 eura te plasman na Ligu prvaka u Mariboru uz sve plaćene troškove u vrijednosti od 3.000 eura. Treba naglasiti kako se ove godine Liga prvaka igra na novoj lokaciji, na stadionu Ljudski vrt u Mariboru gdje svoje utakmice igra najtrofejnija nogometna momčad Slovenije.

Iz Hrvatskog Socca malonogometnog saveza najavljuju kako će na završnici Socca RH suditi najbolji hrvatski suci u ovome sportu, kao i suci iz inozemstva koji su sudili na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Essenu čime će se organizacijska ljestvica podići još stepenicu više. Osiguran je prijenos svih utakmica putem live streama, dok će polufinalne i finalna utakmica biti prenošene u programu Sport Klub televizije. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Sve informacije oko ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske mogu se saznati na službenoj stranici Saveza www.malinogomet.hr

Komentari