NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Stjepan Cvek, predsjednik NK Varaždin uvjeren je u pozitivan rezultat današnje utakmice u Zadru

Objavljeno: 27.04.2019. 10:58

Zadnja izmjena: 27.04.2019. 11:06

Povodom dobivanja licence za 1. HNL NK Varaždin je napravio prvi korak prema željenom višem rangu natjecanja, a forma ekipe na sportskom planu samo potvrđuje iskazanu nakanu.

Predsjednik NK Varaždin Stjepan Cvek zadovoljan je razvojem situacije na svim nivoima u klubu. - Sve ovo dokazuje da klub raste. Prošle godine bilo nam je malo teže jer smo bili novi u 2. HNL. Trebali smo se prilagoditi i na nove uvjete i nove propise. Sada smo sve to lakše odradili. Klub je definitivno stabiliziran. Od kada smo dobili stadion radimo na njegovom uređenju i poboljšanju uvjeta. Treba uzeti u obzir da je objekt star 30 godina, upozorio je Cvek.

Klupska logistika odradila je svoje u prvom krugu licenciranja a s godinom više iskustva odradili su sve što treba, iako su propisi iz godine u godinu sve zahtjevniji.

Stjepan Cvek najavio je današnju utakmicu protiv Zadra, uvjeren u pozitivan rezultatski ishod. - Ekipa ulazi u formu o čemu govore i rezultati u proljetnom dijelu natjecanja. Očekujem i dalje dobre rezultate u utrci za 1. mjesto 2. HNL i izravnom plasmanu u 1. HNL. Najvažnije je u ovom trenutku da se nastavi taj pozitivni niz rezultata i danas u Zadru a još važnije je da je ekipa stabilizirana, zaključio je Cvek.

Komentari