NK SLAVEN BELUPO

Trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić pribojava se Benka: "Tuče, lupa, zadržava loptu, lukav je, prigovara sucu..."

Objavljeno: 28.02.2020. 07:51

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 08:02

Uoči susreta 24. kola HT Prve lige između Slaven Belupa i Varaždina zavirili smo u protivničkom tabor, ne bi li saznali kakvo je tamo ozračje. Ono što je već poznato, Farmaceuti su za ovu utakmicu lišeni usluga Krstanovića i Lime, zbog kartona, tako da im je napad oslabljen, ali trener Tomislav Stipić tvrdi da ima rješenje u postojećem igračkom kadru.

Nakon četiri osvojena boda ozračje u ekipi je optimistično i trener Tomislav Stipić tvrdi kako su konkurentni protiv Varaždina, te da će to biti dobra utakmica, a nada se pobjedi.

- Napadat ćemo Varaždin loptom i branit ćemo se svi kolektivno, rekao je Stipić u najavi susreta.

Trener Stipić bio je na varaždinskoj tribini prošlog petka, kada su igrali Varaždin i Lokomotiva, te je izvukao određene zaključke.

- Varaždin je jedna emocionalna ekipa, Toplak je uspio donijeti neke nove vrijednosti u ekipu. Ne predaju se svih 90 minuta, a imali su drugo poluvrijeme protiv Lokomotive. Jako interesantna ekipa, s jako dobrim krilima. Pogotovo Benko koji tuče, koji lupa, koji zadržava loptu, koji je lukav, koji sucu prigovara… Znači ekipa koja ima određeno oružje, vole neku nekontroliranu igru, vole da bude stresno na terenu, ali mi imamo svoje zamisli, dodao je Stipić.

Susret Slaven Belupa i Varaždina počinje danas u 17,00 sati na koprivničkom Gradskom stadion Ivan Kušek – Apaš.

Komentari