'rastimo zajedno'

U Dječjem vrtiću Bambi u Petrijancu održavat će se radionice za roditelje

Objavljeno: 08.01.2024. 12:16

Zadnja izmjena: 08.01.2024. 12:18

U Dječjem vrtiću “Bambi” Petrijanec uskoro kreće program radionica za roditelje “Rastimo zajedno” namijenjen roditeljima mlađe djece u dobi do četiri godine.

Ovaj program nastao je kao dio Programa za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo 'Prve 3 su najvažnije!' koji je Ured UNICEF-a u Hrvatskoj započeo još 2006. godine. Svrha programa je omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta. Program sadržava predavanja i iskustvene radionice gdje se stječu znanja i vještine koje roditeljima koriste u odnosu s djetetom. 

Program se sastoji od jedanaest dvosatnih radionica, a planirani početak je krajem siječnja. Radionice će provoditi odgojiteljice Danijela Oreški, Ivana Šipek i Sanja Križanec, polaznice edukacije za voditelje programa, koja se provodi u stručno – razvojnom centru, u Dječjem vrtiću Radost Zagreb. U program se mogu uključiti zainteresirani roditelji s područja Općine Petrijanec. Program je potpuno besplatan za roditelje. Za sve informacije vezane uz prijavu mole se zainteresirani da se jave u Dječji vrtić “Bambi” Petrijanec, telefonski ili putem e-maila.

Komentari