nova investicija

U Ivancu počela gradnja velikog prodajnog centra Kauflanda

Objavljeno: 27.03.2024. 11:54

Zadnja izmjena: 27.03.2024. 12:04

Na površini od oko 13.000 četvornih metara, pokraj obilaznice u Ivancu u punom su jeku radovi na gradnji velikog prodajnog centra trgovačkog lanca Kaufland, u što će se uložiti oko 12 milijuna era, izvijestili su iz Grada Ivanca.

Objekt će se protezati na 3.500 četvornih metara, od čega će 2.000 četvornih metara biti prodajna površine, bit će uređeno i više od 170 parkirnih mjesta, a instalirat će se i dvije punionice za električne automobile. Cijeli kompleks okruživati oko 4.000 četvornih metara uređenih zelenih površina, a otvorenje prodajnog centra Kauflanda planirano je u drugoj polovini ove godine.

Predstavnici Kauflanda dosad su u više navrata boravili u Gradu Ivancu, gdje su gradonačelniku Miloradu Batiniću i suradnicima najavili dolazak u Ivanec i predstavili investiciju te iskazali interes za gradnju rotora Kovačićeva (obilaznica) – Gundulićeva, koji bi sami financirali. Pošto je obilaznica u nadležnosti Hrvatskih cesta, u tijeku su dogovori i ishođenje dozvola za izvedbu rotora, pri čemu bi se Grad Ivanec uključio u prilagodbu kontaktnih zona i Gundulićeve ulice, koja je gradska prometnica, navode iz Ivanca.

Komentari