MALONOGOMETNI KLUB NOVI MAROF

U MNK Novi Marof još uvijek treniraju na vanjskim terenima a prvenstvo počinje već u petak

Objavljeno: 23.09.2020. 18:51

Zadnja izmjena: 23.09.2020. 18:58

Nakon sinoćnjeg treninga na vanjskom asfaltiranom terenu u Remetincu u MNK Novi Marof razmišljaju kako riješiti problem dvorane za natjecanje u 2. HMNL Zapad, koja počinje već ovaj vikend.

Nakon što im je prošle sezone zamalo izmakao plasman u prvu ligu, u MNK Novi Marof ulaze u novu sezoni ponovo s visokim sportskim ciljevima. Kako su ovogodišnje pripreme za sezonu obilježene nesigurnošću s ulaskom klubova u školske dvorane, u MNK Novi Marof još uvijek ne znaju gdje će igrati domaće utakmice.

U 1. kolu gostuju na Rabu pa će rješenje tog problema moći pričekati do sljedećeg tjedna. Naime, državni Stožer je propisao uz koje uvjete klubovi mogu u školske dvorane ali na lokalnoj razini to još uvijek ne funkcionira. Zato je MNK Novi Marof dio priprema odradio tako da su iznajmili dvoranu u Zagrebu i tamo trenirali i igrali pripremne utakmice. To su im bili neplanirani izdaci tijekom priprema i svi se nadaju da neće narušiti ukupan godišnji proračun kluba. 

- Za sada ne možemo u dvorane, a već sljedeći tjedan očekujemo i Kup utakmicu zato se nadam da će se netko čuti i razumjeti naše probleme. U petak od 18,00 sati igramo u Rabu prvu utakmicu nove sezone i nadamo se kada ćemo se vratiti da ćemo znati gdje ćemo dočekati ekipu Siscie, rekao je trener MNK Novi Marof Dragutin Đakmanec.

Komentari