NK VARAŽDIN

U NK Varaždin je i dalje radno: analiza polusezone, pojačanja, treninzi i prijateljske utakmice

Objavljeno: 19.11.2018. 12:36

Zadnja izmjena: 19.11.2018. 12:46

Iako je natjecanje u jesenskom dijelu 2. HNL završilo u NK Varaždin i dalje je radno. Trener Branko Karačić najavljuje kvalitetnu analizu polusezone i pojačanja na ključnim pozicijama.  

- Sada slijedi analiza, zatim se moramo pojačati i oduzeti Šibeniku prednost i prvo mjesto. Šibenik ima veliku prednost ali još se igra 13 kola i sve je moguće. U ligi ne pobjeđuju uvijek favoriti i zato je 2. HNL vrlo zanimljiva ali i neizvjesna, rekao je Karačić.

U kratkom osvrtu na polusezonu Karačić upozorava na probleme na koje se moglo utjecati. - Sezona se mogla i bolje odigrati ali bilo je problema, što opravdanih, što neopravdanih. Na redu je kvalitetna analiza i da se pojačamo. Kompaktnost i homogenost ekipe i gol razlika koja je trenutno nula ipak su dobre stvari. O pojačanjima moram najprije porazgovarati s ljudima iz kluba iako svi vide koje su to pozicije, dodao je Karačić. Najvjerojatnije se radi o igračima na sredini terene i u obrani, a pogotovo bi se to moglo odnositi na mlade igrače.

Što se tiče nastavka rada, prva ekipa trenira a u planu je nekoliko trening i prijateljskih utakmica.

- U utorak igramo u Ludbregu prijateljsku utakmicu s Podravinom i trenirat ćemo još dva tjedna te odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, najavio je Karačić.     

Komentari