U srijedu NK Varaždin ponovno vraća staro ime NK Varteks?

Piše: T.Š/eVz

Objavljeno: 09.10.2011. 21:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

NK Varaždin ove bi srijede mogao vratiti ime NK Varteks, nakon samo godine i pola dana tijekom kojih je zbog promjene imena izgubio dobar dio navijača.

Kako donosi Sportnet.hr, ove bi srijede varaždinski prvoligaš NK Varaždin mogao vratiti staro ime NK Varteks.

Prema pisanju najvećeg hrvatskog sportskog portala, informaciju o tome potvrdio je i direktor kluba Zlatko Ivanković, koji je rekao da su pozivi za skupštinu već poslani.

Ime kluba promijenjeno je prošle godine, a u međuvremenu je dio navijača nezadovoljnih promjenom imena osnovao klub pod imenom NK Varteks, koji se natječe od ove sezone u II. županijskoj ligi.

Prema navodima Ivankovića, u tijeku su razgovori da se upravo županijskom ligašu u ime doda WS, kao oznaka za White Stones koji su osnovali novi klub, odnosno da se imenu NK Varteks kod prvoligaša u službeno ime doda Varaždin.

No, iz postojećeg NK Varteksa odlučno demantiraju da se razgovara ili pregovara s nekim iz prvoligaša.

- Ako je gospodin Ivanković to izjavio, onda je to čista laž. Nije nas nitko kontaktirao i ne pregovaramo s nikim. U ovome samo vidim skupljanje političkih bodova u gradonačelničkoj kampanji za predsjednika kluba Zlatka Horvata - rekao je za naš portal član Uprave NK Varteksa Dražen Vučković

Kako je promjena imena, prema navodima Sportnet.hr, jedina točka dnevnog reda sjednice Skupštine, za očekivati je da ono zbilja bude i promijenjeno.

Interesantno je međutim da se sve događa par dana pred izbore za gradonačelnika, ali Ivanković je za Sportnet.hr u startu odmah oštro opovrgnuo da se radi o sakupljanju političkih bodova, izjavivši da predsjednik kluba Zlatko Horvat o tome govori od ožujka.

Komentari