tradicionalna čestitka

Učenici topličke škole zaposlenicima Županije otpjevali božićnu čestitku na njemačkom jeziku

Objavljeno: 16.12.2016. 20:07

Foto: Varaždinska županija

Kao što to tradicionalno biva uoči Božića, učenici topličke Osnovne škole danas su posjetili Županijsku palaču te dužnosnicima i zaposlenicima uputili pjevnu božićnu čestitku na njemačkom jeziku.

Tom prigodom,županu Varaždinske županije Predragu Štromaru, njegovu zamjeniku Alenu Kišiću te svim zaposlenicima čestitali su sretne i ugodne božićno-novogodišnje blagdane, a pjevanjem božićnih pjesama stvorili su pravi božićni ugođaj te unijeli dašak blagdanske atmosfere u Županijsku palaču.

-Iznimno mi je drago što danas imam priliku ugostiti naše drage učenike iz Varaždinskih Toplica i drago mi je čuti kako pjesmom nagovještaju dolazak božićnih blagdana – rekao je župan.

Zamjenik župana Alen Kišić istaknuo je kako se radi o lijepoj gesti, te je pohvalio i ravnateljicu i nastavnike škole te sve učenike koji ostvaruju značajne uspjehe na mnogim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Naime, toplička škola je škola partner budućnosti Saveznoj Republici Njemačkoj jer je već nekoliko godina zaredom u programu pojačanog učenja njemačkog jezika.

 

 

Komentari