24. obljetnica

Udruga građana Prigorec uključena u obilježavanje obljetnice pogibije Josipa Magaša

Objavljeno: 28.01.2016. 17:31

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 19:26

Foto: UDVDR Ivanec

Predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ivanec i Udruge građana Prigorec održali su sastanak na kojem se razgovaralo o detaljima programa obilježavanja 24. obljetnice pogibije branitelja Josipa Magaša...

Tako je potvrđeno da će se manifestacija održati u subotu, 23. travnja, program će biti opširan, a sastojat će se od odavanja počasti Magašu kod njegovog groblja u Varaždinu i rodne kuće u Prigorcu, zatim Svete mise u kapelici Svetog duha u Prigorcu, te nekoliko športsko rekreativnih natjecanja, u kojima će sudjelovati djeca i odrasli. 

S obzirom da se očekuje stotinjak, pa i više sudionika, u narednom će razdoblju biti održano još nekoliko radnih sastanaka, kako bi ova manifestacija bila što bolje organizirana i provedena. 

Ona je, također, nastavak uspješne suradnje ivanečkih braniteljskih udruga sa Udrugom građana Prigorec i mještanima Prigorca.

Podsjećamo, započela je prošle godine obilježavanjem obljetnice pogibije Josipa Magaša, te proslavom Dana pobjeda i dana domovinske zahvalnosti i Dana branitelja, tijekom koje je na Magaševoj rodnoj kući otkrivena spomen ploča.

Komentari