Grad Ivanec

Foto - UDVDR Ivanec domaćin izvještajnog Sabora podružnice Varaždinske županije

Objavljeno: 07.06.2023. 18:57

Zadnja izmjena: 07.06.2023. 19:25

Foto: Zdenko Horvat

U prostoru Zavoda za socijalni rad Ivanec održao se Izvještajni sabor UDVDR Podružnice Varaždinske županije, kojemu je domaćin bio Ogranak Ivanec.

Istaknuto je predavanja u školama Varaždinske županije koje provode timovi Ivanec i Maruševec, a u čijoj realizaciji sudjeluju svi Ogranci i Klubovi, koji su i sudjelovali u pripremi cjelovitog projekta prilikom prijave u Ministarstvo znanosti i obrazovanja za dobivanje Dopusnice.

Uslijedio je svečaniji dio Sabora, u kojemu su uručena prijenosna računala djeci hrvatskih branitelja, članova udruge, a njih su dobili Emanuela Jelen iz Ogranka Novi Marof, Mirta Koščak, Ogranak Varaždinske Toplice, Anamarija Babok, Klub Visoko, te Silvija Bračko iz Lepoglave, UDVDR Ogranak Ivanec.

U svečanom dijelu četvorica članova udruge dobili su Zahvalnice za promicanje vrijednosti udruge na županijskoj razini u 2022. godini. Vladimir Hat, Ogranak Novi Marof, Božidar Kuzmić Klub Visoko, Zvonko Premužić Ogranak Maruševec, te Zvonimir Grđan, Ogranak Ivanec.

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić je rekao da mu je ovo prvi puta da nazoči Saboru Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i čestitao na brojnim provedenim aktivnostima. Istaknuo je da je gradu Ivancu dobro poznat rad UDVDR Ogranka Ivanec, posebno onaj vezan uz predavanja učenicima u školama, naglasivši, uz ostalo da - ako svi u županijskoj udruzi rade i 50 posto kao iz Ivanca, onda se može reći da su hiperproduktivni - istaknuo je.

U ime župana Anđelka Stričaka skup je pozdravio njegov izaslanik i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ivanca Zdenko Đuras, koji je prenio županove pozdrave i čestitke na provedenim aktivnostima, također iznio niz pohvala za provedene i planirane projekte.

Komentari