Grad Varaždin

Uključite se u donošenje izmjena i dopuna Odluke o komunalnim djelatnostima u Gradu Varaždinu

Objavljeno: 09.11.2023. 18:23

Zadnja izmjena: 09.11.2023. 18:24

Foto: Arhiva

U razdoblju 9. studenog do 9. prosinca 2023. godine Grad Varaždin provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima.

Ovom Odlukom određuje se način obavljanja komunalne djelatnosti za javne zdence i vodoskoke te održavanje javnih zahoda, klupa, održavanje i postavljanje nadstrešnica na stajalištima javnog prometa, sakupljanje i postupanje s izgubljenim i napuštenim životinjama sukladno zakonskim odredbama zakona kojim se regulira zaštita životinja.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 2.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 9. prosinca 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim djelatnostima“ ili na e-mail adresu: [email protected].

Komentari