Ne propustite

Uključite se u Ivanečke rudarske dane

Objavljeno: 12.10.2023. 13:25

Zadnja izmjena: 12.10.2023. 13:32

Foto: Grad Ivanec

Turistička zajednica Grada Ivanca počela je s pripremama za ovogodišnje Ivanečke rudarske dane. Središnja manifestacija, utrka Rudarski cener s nizom popratnih sadržaja, održat će se u gradskom parku Ivanec u subotu, 2. prosinca.

S obzirom na to da ove godine, uz Grad Ivanec, Rudarske dane podupire i Hrvatska turistička zajednica, u planu je i organizacija drugih sadržaja, a među njima i atraktivne ugostiteljske ponude.

Turistička zajednica poziva sve ugostitelje s područja grada Ivanca da se u Ivanečke rudarske dane uključe i svojom ponudom, uz uvjet da barem jedan svoj meni ili drugu ponudu (predjela, glavna jela, pića, deserti i sl.) u vremenu od 2. do 10. prosinca vežu uz temu rudarstva, odnosno, nekadašnjih jela tipične zagorske kuhinje.

Svi koji se žele uključiti u manifestaciju u spomenutom obliku, svoju ponudu s cjenikom moraju dostaviti na [email protected] najkasnije do petka, 20. listopada. Sve dodatne informacije dostupne su u Turističkom uredu Ivanec (prizemlje Muzeja planinarstva, Ul. R. Rajtera 5) ili na tel. 784-284 (042).

Komentari