NK VARAŽDIN - GNK DINAMO

Ulaznice se dobro prodaju, a varaždinski nogometaši jedva čekaju susret s Dinamom

Objavljeno: 21.09.2019. 11:42

Zadnja izmjena: 21.09.2019. 11:50

Nogometaši NK Varaždin danas od 19,00 sati igraju susret 9. kola Hrvatski telekom Prve lige, a u goste im dolazi europski hit klub Lige prvaka - GNK Dinamo.

Bit će to nogometna poslastica za sve ljubitelje nogometa, a pogotovo za navijače Varaždina. Iako su Zagrepčani favoriti Varaždinci u ovoj utakmici nemaju što za izgubiti a mogu puno dobiti. Odlični vremenski uvjeti savršeni su preuvjet za vrhusnku sportsku priredbu, te zato ne čudi dobra prodaja ulaznica.

Varaždinski nogometaši su spremni za utakmicu, svi su na raspolaganju treneru Borimiru Perkoviću. - Dinamo zahtijeva svojom kvalitetom da se moramo prilagoditi njegovom načinu igre. Isporbali smo nekoliko varijanti pa ćemo vidjeti, objasnio je Perković

Ekipa nije bila u karanteni, tjedan su proveli trenirajući i pripremajući se kao i za svaku drugu prvenstvenu utakmicu. - Razmišljali smo o tome da idemo u karantenu ali smo zaključili da nema potrebe. Igrači su itekako svjesni utakmice, motivirani su i vesele se susretu. Svi su zdravi i raspoloženi za odmjeravanje sportskih snaga i nadigravanje. Vjerujam da ćemo ostaviti dobar dojam. Htijenje i voljni moment nisu upitni i sigurno će biti dobra utakmica, najavio je večerašnji susret trener Perković. 

Komentari