Varaždin i Lepoglava predstavili svoju turističu ponudu u Vukovaru

Objavljeno: 28.05.2012. 10:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: lepoglava.net

Uzvraćajući na gostoprimstvo iz travnja ove godine u Varaždinu, Vukovarski DAG, odnosno vukovarska članica Destinacijske akcijske grupe, uz vukovarsku Turističku zajednicu te uz potporu Grada Vukovara, bila je domaćin predstavljanja novog projekta ove grupacije, a kojem je nazočila i zamjenica gradonačelnika grada Vukovara Danijela Stanković.

Riječ je o turističkom projektu "Čipkasto putovanje" kojega zajednički organiziraju i provode Turistička agencija Horizont iz Varaždina, Turistička agencija Sinergija iz Lepoglave i Turistička zajednica Grada Varaždina.

Cilj ovog projekta je promocija turističke ponude Varaždina i Lepoglave. Destinacijska grupa, u koju su uključeni gradovi Vukovar, Osijek, Lepoglava, Krapina, Karlovac i Varaždin, ovakve projekte provodi tijekom cijele godine, a cilj je privući goste kroz cijelovitu priču o kontitentalnom turizmu.

Prema riječima direktora agencije Danubiumtours iz Vukovara Zorana Šeste ovaj projekt će im pomoći da turistima što jednostavnije i kvalitetnije prezentiraju svoju turističku ponudu, a rezultat, odnosno znatnije povećanje turista očekuju već iduće godine.

Ovakve prezentacije održat će se u svim gradovima članicama DAG-a, pa se tako očekuje i gostovanje u Lepoglavi. Vrijeme je kažu, da se pokaže, što sve može ponuditi hrvatski kontinentalni turizam.

Komentari