NK VARAŽDIN - NK OSIJEK

Varaždin se nada pozitivnom rezultatu na "vrućem" gostovanju u Osijeku

Objavljeno: 07.03.2020. 10:33

Zadnja izmjena: 07.03.2020. 10:57

Jedan od najzanimljivijih susreta 26. kola Hrvatski telekom Prve lige bit će zasigurno onaj u Osijeku. Varaždinci dolaze tražiti bodove za bijeg s dna prvenstvene ljestvice, dok će se domaći nogometaši boriti za svoje plaće.

Naime, nakon negativne serije navodno igračima Osijeka "visi" 30 posto plaće ne pobijede li danas i u sljedećem kolu. Osim toga sve su glasnije priče da se treneru Ivici Kulešviću "trese" stolac, jer je u sličnoj situaciji bivši trener Osijeka Zoran Zekić otišao prije godinu dana.

No, i Varaždinci imaju svoje probleme. Osim što još uvijek nisu u formi kakvu priželjkuje trener Samir Toplak u Osijeku neće moći igrati Benko, Mamić i Kolarić, zbog tri žuta kartona, a Novoselec je još uvijek ozlijeđen. Od dobrih stvari tradicije je na strani Varaždina, u dva susureta ove sezone bilo je 2:2 u Osijeku i 1:1 u Varaždinu.

Posebno je svima u sjećanju ostala utkamica u Osijeku u kojoj su domaćini imali prednost od dva gola do 89. minute, a zatim su Đurasek pa Lisakovich, u sudačkoj nadoknadi, donijeli remi i bod Varaždinu.

Kakav će se scenario rasplesti danas od 17,30 sati u Gradskom vrtu vidjet ćemo, dok poznavatelji nogometnih prilika daju male šanse Varaždincima i uvjereni su u pobjedu domaćina.   

Komentari