Varaždinski CISOK u rujnu nastavlja s besplatnim radionicama

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.09.2013. 07:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Dragutin Kliček / VT

Centar za informiranje i savjetovanje u karijeri (CISOK) u rujnu nastavlja s besplatnim radionicama za svoje korisnike.

Nakon prve dvije radionice, održane 5. i 9. rujna, aktivnosti CISOK-a nastavljaju se 11. rujna, kada će se od 17 do 18:30 sati održati radionica "Životopis po želji poslodavca". Radionica je namijenjena studentima na završnim godinama fakulteta i nezaposlenim mladim osobama. Cilj ove radionice je pružanje informacija o tome što poslodavci žele vidjeti u primljenom životopisu, prikazivanje najčešćih pogrešaka u pisanju životopisa uz savjete kako ih izbjeći te sastavljanje vlastitog životopisa prema dobivenim uputama.

Radionica "Najčešća pitanja na razgovoru za posao", namijenjena svim zainteresiranim građanima, održat će se 18. rujna od 17 do 18:30 sati. Cilj radionice je priprema korisnika za razgovor za posao, razmjena iskustava sa drugim korisnicima, kao i dobivanje konkretnih i praktičnih informacija koje se mogu iskoristiti za buduće razgovore za posao.

Također, 30. rujna od 18 do 19:30 sati održat će se prezentacija "Cjeloživotno učenje – zašto je to (i) za mene?", koja je namijenjena svim zainteresiranim građanima s ciljem usmjeravanja pozornosti na promijenjene zahtjeve života i rada u suvremenom društvu, uz preuzimanje osobne odgovornosti za uključivanje u dostupne oblike obrazovanja odraslih, kao i naglašavanje važnosti aktivacije, prekvalifikacije i stjecanja potrebnih, kao i nadograđivanja postojećih vještina i znanja.

Za sve aktivnosti prijave su moguće telefonom na broj 042 302 179 ili na e-mail: [email protected].

CISOK je u srpnju ove godine, u Ulici I. Kukuljevića 12 u Varaždinu, otvoren s namjerom da bude središnje mjesto pružanja novih usluga profesionalnog usmjeravanja i razvoja karijere Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Komentari