Varteksov humanitarni vikend za malu bolesnu Jalkovčanku

Piše: evarazdin

Objavljeno: 03.08.2012. 15:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Utakmicom 1. kola županijskog kupa, sljedeće nedjelje 12. kolovoza, nogometaši Varteksa započet će svoju drugu natjecateljsku sezonu. Utakmica protiv susjedne Mladosti iz Biškupca bit će vrhunac humanitarna akcije pod nazivom "Varteksov humanitarni vikend".

- Skupljat ćemo donacije za malenu trogodišnju Magdalenu Canjugu iz Jalkovca koja se bori s teškom bolešću. Akcija započinje u petak, 10. kolovoza, u Kultu, druženjem igrača i članova kluba s navijačima. Bit će organizirana humanitarna tombola i skupljenja dobrovoljnih priloga za Magdalenu, dok će navijači moći uživati u Varteksovim starim utakmicama. Također, sav prihod s utakmice protiv Mladosti bit će doniran obitelji Canjuga - rekao je glasnogovornik Varteksa, Dražen Vučković.

Bila je to prilika da se javnost upozna i s planovima Varteksa u sljedećoj sezoni.

- Doveli smo deset iznimno kvalitetnih igrača, među kojima su i bivši članovi nekadašnjeg varaždinskog Varteksa, Zoran Kastel i Mario Kovačević. Ako smo prve sezone testirali vlastite mogućnosti, ove su nam planovi puno konkretniji, a to je svakako napad na prvo mjesto i plasman u viši rang natjecanja - poručio je klupski tajnik, Rikardo Kahlina.

Puno truda ulaže se i u popunjavanje kadrova u Školi nogometa Varteks. Školu će voditi Tomislav Jelenski, dogovorena je suradnja s trenerima Krunoslavom Belim i Dejanom Carem, a iz kluba pozivaju svu zainteresiranu djeca od šest godina na više, da im se pridruže.

Komentari