Vidovec Bios neočekivano poražen od Preloga u kupu!

Objavljeno: 28.01.2013. 14:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Iako je trener Belko upozoravao na utakmicu, gostovanje Vidovec Biosa u Prelogu, na kup susretu, svim navijačima se činilo tek kao ugodno gostovanje, završilo je porazom i ispadanjem iz kupa. Vidovec Bios u susretu nije mogao računati na Vinceka, Težaka, Marčeca i Breljaka, no to nije opravdanje za poraz od trećeligaša Preloga (29:20)...

Domaćin je očito znatno ozbiljnije shvatio ovaj susret, trener Borković sjajno motivirao svoje igrače te ostvario značajnu pobjedu za preloške rukometaše, koji su posljednjih godina doživjeli znatno osipanje ekipe, te trenutno nastupaju u 2. HRL Sjever, gdje su vodeća ekipa.

Poveo je domaćin s 5:0, a do dvadesete minute, Vidovec Bios je uspio smanjiti na minus 2 (9:7). No, bilo je to i sve od vidovečkih rukometaša, koji su na kraju poraženi s čak devet golova razlike - 29:20.

Ništa u ekipi Vidovec Biosa nije štimalo u utakmici, vanjska linija je bila loša, kružni napadači nisu zabili niti gola, a broj promašenih lopti i zicera, bilo je teško i pobrojati.

Kod pobjedničke momčadi istakao se odlični Logožar na golu, a strijelce su predvodili Janušić sa šest te Balog i Bratković s pet golova. Najefikasniji igrač Vidovec Biosa bio je Ivan Sršen sa šest golova, a krila Lovrenčić i Peček su dodali po pet golova.

-Teško mi je, ne mogu uopće objasniti što se dogodilo. Moji igrači su odigrali daleko ispod svojih mogućnosti i očekivanja. Ništa nije prolazilo u ovom susretu – kazao je trener Vidovec Biosa Alan Belko.

Samo dan kasnije, u nedjelju su rukometaši Vidovec Biosa igrali u Bjelovaru, pripremni susret, u kojem su poraženi s dva gola razlike.

Za vikend je planiran i nastavak prvenstva u kojem bi rukometaši Biosa trebali gostovati kod Varteks Di Caprija. S obzirom na stanje u varaždinskom rukometnom prvoligašu, susret je i dalje pod upitnikom, iako se čini da postoje šanse da se on ipak odigra.

RK Prelog: Logožar, Šelja, Balog 5, Bergovec 4, Najman, Vlašić, Bratković 5, Horvatić 2, Krajner, Malek 2, Mikloška, Martinčević 6, Janušić 1, Belić 4.
RK Vidovec Bios: Grd, Balent, Dobovičnik, Peček 5, Melnjak, Jeftić, Svetec, Vincek, Melnjak, Sršen 6, Vidaček 2, Lovrenčić 5, Turković 1, Mišković, Herman 1.

 

Komentari