Vidovec Bios na teškom gostovanju u Umagu ide po pobjedu

Objavljeno: 17.02.2012. 13:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa u subotu gostuju u Umagu, gdje žele krenuti u niz pobjeda, nakon prošlotjedne pobjede nad Moslavinom...

U sklopu 15. kola 1. HRL, vodeća ekipa Vidovec Bios gostuje u subotu u Umagu. Umažane su u prvom dijelu sezone pobijedili sa sedam golova razlika, no ova utakmica bit će nešto sasvim drugo.

Iako su, pomalo neočekivano poraženi u Osijeku, o njihovoj snazi najbolje govori činjenica da su prošli tjedan u kupu skoro pobijedili Sisciju, gdje su veći dio utakmice vodili. Iz Đakova im je stigao i Bošnjak, koji uz Matoševića, predvodi vanjsku liniju Umaga.

Trener Vidovec Biosa Saša Kuček neće moći računati na ozlijeđenog Malnera, od ranije nema kapetana Melnjaka, a lakše probleme s ozljedom imaju i Turković te Vujović. Unatoč tome rukometaši Biosa putuje u Istru s pobjedničkim ambicijama u ovom važnom susretu.
-Kao što sam i naglašavam, mi ćemo u svaku utakmicu ići na pobjedu. Imamo malih problema s ozljedama, ali vraća nam se Vidaček, koji je cijeli tjedan trenirao maksimalno i bit će spreman. Sezona je dugačka, ima mnogo kvalitetnih ekipa i teških utakmica, stoga svakoj utakmici pristupamo kao da je najvažnija – ističe Kuček.

U redovima rukometaša Biosa vlada optimizam, temeljen ponajviše na velikoj i važnoj pobjedi nad Moslavinom u subotu u Vidovcu. Slavili su Vidovčani s čak 12 golova razlike, nakon razočaravajuće utakmice nakon Zameta i ispadanja iz kupa.

Cijela ekipa je igrala odlično, a jedan od junaka derbija s Kutinjanima bio je i Ivan Sršen, sa osam velikih golova.
-Šteta da nije išlo protiv Zameta, ali nam se otvorilo protiv Moslavine, pogotovo je to bitno zbog nas mlađih. Zadovoljan sam i svojom igrom, ali nije bitno tko zabija, u subotu sam bio ja, u drugoj utakmici će bit netko drugi, pa opet netko treći. Važno je da ekipa pobjeđuje – ističe skromno Sršen.

Niz pobjeda, nadaju se nastaviti i protiv Umažana.
-Teško će biti, sigurno, koliko god da smo uvjerljivo pobijedili Moslavinu, no nadamo se pobijediti Umag da nastavimo niz. Oni su vrlo kvalitetna ekipa, iako su dolje na tablici, no to nije realno stanje stvari. Idemo maksimalno koncentrirano i angažirano, po pobjedu u Umagu – ističe desni vanjski Sršen.

Osim Vidovec Biosa u ovom kolu, rukometaši Ivančice na domaćem će terenu ugostiti Đakovo, a dvije vrlo zanimljive utakmice u ovom kolu bit će i Moslavina – Dugo Selo te Senj – Medveščak.

Raspored 15. kola: Umag – Vidovec Bios, Ivančica – Đakovo, Moslavina – Dugo Selo, Brod – Osijek, Senj Wallenborn – Medveščak NFD, Crikvenica – Biograd, Županja – Mladi Rudar.

Poredak: Vidovec Bios 25, Medveščak NFD 22, Dugo Selo 18, Moslavina 17, Senj Wallenborn 16, Đakovo 14, Osijek 13, Županja 12, Mladi Rudar 12, Umag 11, Crikvenica 11, Biograd 11, Ivančica 8, Brod 4.

Komentari