Vidovec Bios uvjerljivo slavio protiv Županje

Objavljeno: 25.03.2012. 14:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U sklopu 20. kola 1. HRL, Vidovec Bios očekivano je slavio protiv iskusne ekipe Županje, uzvrativši za prvi dio sezone, kada su doživjeli poraz na gostovanju u Slavoniji.

Stručni stožer Vidovčana nagovijestio je da očekuje neugodnu igru Županje, s dugačkim napadima, a tako su i krenuli gosti u Vidovcu. Gosti su se vrlo solidno držali u prvom dijelu utakmice, a nekoliko minuta prije kraja poluvremena, semafor je pokazivao 9:8.

S tri uzastopna gola na kraju, Vidovec Bios odlazi sa značajnijom prednošću (12:8) na odmor.

U nastavku je Vidovec Bios igrao vrlo koncentrirano i polako povećavao prednost. Igra domaćih bila je i efikasnija, nego u prvom dijelu. Vrlo brzo u nastavku prednost je već 6 golova, a potom u 46. Minuti i 22:13, što je značilo da je utakmica završena.

-Moram pohvaliti sve dečke, odradili su utakmicu maksimalno koncentrirano, koliko god da je bila teška. Igrali smo vrlo dobru obranu, varijabilnu i čvrstu, a uz male probleme u realizaciji, i u napadu je sve bilo na visokoj razini, zbog čega moram pohvaliti svoju ekipu – ističe Kuček.

Na kraju je utakmica završila rezultatom 29:17. U redovima gostiju najefikasniji su bili Duvnjak i Barbarić.

Prvi strijelac Biosa bio je Zoran Jeftić sa sedam golova, a opet je odličan bio i Miljenko Melnjak sa šest golova. Prvi „topnici“ Sršen (5) i Vincek (4) također su bili na visini zadatka, kao i odlični Balent na golu.

Ovom pobjedom Vidovec Bios i dalje drži odlično prvo mjesto tablice 1. HRL, a u idućem kolu gostuju u Biogradu. Nakon toga je na rasporedu derbi sezone, utakmica protiv Medveščaka, koja će direktno odliučiti o tome tko će u Premijer ligu, kao prvak 1. HRL. Već sada se traži karta više za ovaj susret, a Vidovec Bios će napraviti još jednom veliku rukometnu feštu.

 

Vidovec Bios – Županja 29:17 (12:8)

Vidovec – Dvorana Osnovne škole. Gledatelja: 500. Suci: Cupek (Garešnica)  i Kožuhar (Garešnica).

Vidovec Bios – Črnila, Vladušić, Dobovičnik 1, Jeftić 7, Čolak, N. Melnjak, Vincek 4, M. Melnjak 6, Sršen 5, Vidaček, Breljak 2, Lovrenčić 2, Malner 1(1), Turković 1, Balent. Trener: Saša Kuček.

Županja – Ivkić 3, Barbarić 4, Nađ, Pejić 1, D. Dropuljić 1(1), Benaković, Milišić, Oršulić, Duvnjak 5(2), Jurić, Rajković, Vuković 1, B. Dropuljić 1, Mazalović 1. Trener: Mario Dropuljić.

 

 

Komentari